ALTERNATIVUKEN I TOLFA

ALTERNATIVUKEN I TOLFA

16-22. mars 2020

Priser og betingelser
OBS!

Prisen på hele arrangementet er mellom NOK 11.900,- og 13.900,- pr person – avhengig av romtype.

 • Enkeltmannsrom: 

 • Dobbeltrom: 

 • Tremannsrom: 

 • Seksmannsrom: 

Vi deler på hele 9 felles bad (nyoppussede).

Påmeldings- og betalingsfrist:

14. januar 2020.


Ved påmelding betales et depositum på NOK 3.900,-. Faktura på depositumet sendes så snart påmeldingen er registrert. 

Restbeløpet (som avhenger av hva slags romtype du/dere velger) må være på vår konto senest 14. januar 2020.

Bare følg forfallsdato på fakturaene du mottar.

Inkludert i prisen:

 • Overnatting i nennsomt nyoppusset klostercelle (enkelt men vakkert!), 6 netter. 

 • Kontinental frokost x 6 (tir-søn)

 • Lunsj (f.eks. pasta) med Husets Vin x 5 (tir-lør)

 • 3-retters middag med Husets Vin x 6 (man-lør)

 • Alle foredrag/kurs/workshops 

 • Guidet tur i Tolfa, 1/2 dag

 • Busstransport fra og til flyplassen i Roma, 50 minutter unna (det kjøres kun to turer hver vei, fra og til de to flightene som flertallet kommer med. Du får oppdatert informasjon om dette, og om alternative måter å ta seg til og fra Tolfa på).

Det tas forbehold om endringer i kursinnholdet i tilfelle sykdom el.l. Dog skal ikke det nye innholdet oppleves som mindre/dårligere enn det annonserte.

Ikke inkludert i prisen:
Reisen til og fra Roma ​er ikke inkludert i prisen. Du må selv bestille og betale din flyreise. Det er trivelig og ikke minst praktisk at flest mulig kommer med samme fly. Dette kan deltagerne kommunisere sammen om på en lukket Facebookgruppe for alle som er påmeldt. Du får info om denne ved påmelding. 

Dersom dine ankomst- og avreisetider til/fra flyplassen ikke passer med bussen som settes opp, må du selv betale kostnadene for reisen mellom flyplassen og klosteret i Tolfa. Informasjon om alternative reisemåter fås ved henvendelse

Vær også oppmerksom på at du må ha egen reiseforsikring som dekker kostnadene dersom kurset mot all formodning skulle måtte avlyses pga omstendigheter man ikke rår over. Vi anbefaler også at du tegner forsikring som dekker dine kostnader dersom du skulle måtte avlyse din deltagelse senere enn fristene som det er opplyst om lenger ned på siden.

13.900,- (17 rom)

13.900,- (8 rom)

12.900,- (ett rom)

11.900,- (ett rom)

Andre betingelser:

 

Ansvarlig arrangør av kost & logi på Convento dei Cappuccini Tolfa er Igor Meyer. Han står også for organiseringen av opplegget samme sted, som han selv også er en del av.

Han ansvarer ikke for reisene til og fra Roma fra opprinnelseslandet, da disse bestilles og organiseres av hver enkelt deltager.  

Vår avlysning

Prisene vi har fått fra Convento dei Cappuccini Tolfa (klosteret) betinger et minsteantall på 15 personer. Det betyr at vi er avhengige av minst 15 påmeldte innen fristen som klosteret har satt; 14. januar 2020. Dette regner vi naturligvis med å få til i god tid innen den tid, men om det skulle bli for få påmeldte, kan vi bli nødt til å avlyse arrangementet. Du vil da få tilbakebetalt hele din innbetaling innen 14 dager etter avlysningen. Eventuelle andre kostnader (flyreise ol) vil du da ikke få dekket fra oss. Sørg for å ha en god avbestillings-/reiseforsikring. Dersom vi bestemmer at arrangementet går som planlagt, og det er plass til flere deltagere, vil påmeldingsfristen utvides.

Din avbestilling

Om du skulle måtte avbestille din deltagelse, gjelder følgende betingelser:

 • Avbestiller du frem til og med 31. desember 2019, får du tilbake 100% av det du har betalt inn – også depositumet.

 • Avbestiller du i perioden f.o.m. 1. januar 2020 t.o.m. 13. januar 2020, får du tilbake det innbetalte beløpet minus depositumet. 

 • Avbestiller du senere enn 13. januar 2020, gis ingen refusjon.

 • Melder du deg på senere enn 13. januar (dersom det er ledig plass), er påmeldingen i sin helhet bindende, og du mottar faktura på hele beløpet.

 • Du står når som helst fritt til å overdra din plass på kurset til en annen myndig person, helt frem til kursstart. Bare gi oss beskjed om endringen.