ALTERNATIVUKEN I TOLFA

16-22. mars 2020

ALTERNATIVUKEN I TOLFA

Velkommen til

Spiritualitet  ::  Bevissthet  ::  Sunn fornuft

Velkommen til

Fransiskanerklosteret Convento dei Cappuccini Tolfa fra 1600-tallet

Menneskenes bevissthet på alle plan ser ut til å være i ferd med å klatre opp til et nytt nivå. Heldigvis. Nå, i de store forandringenes tidsalder,
er dette viktigere enn noen gang. 

Alternativuken 2020 er forhåpentligvis starten på en årlig tradisjon. Gjennom vårt motto "Spiritualitet, bevissthet, sunn fornuft", håper vi å formidle tydelig hva vi står for, og hva vi ønsker at Alternativuken skal handle om. "Det er forskjell på et åpent sinn og høl i hue" er et kjent uttrykk. Vi vil forsøke å kombinere åpenhet, nysgjerrighet og åndelig utvikling med en sunn dose selvstendig tenkning. Sunn fornuft handler både om å ikke blindt akseptere drøye påstander, og om å ikke fordomsfullt dra ned rullgardinen så fort man hører om noe som høres rart eller utrolig ut. 

 

Fransiskanerklosteret Convento dei Cappucini Tolfa utenfor Roma er åstedet for denne aller første Alternativuken. I en uke vil dette magisk vakre stedet med massevis av sjel være rammen rundt våre workshops, foredrag og kurs. Vi dypdykker inn i ulike temaer innen det som gjerne (i mangel av et mer dekkende ord) kalles "det alternative"; fra healing, klarsyn og selvhjelpsteknikker, til UFOlogi og kontakt med åndeverdenen. Alt dette håper vi vil bidra til din spirituelle utvikling og transcendens til neste bevissthetsnivå.

 

Vi har fått samlet et fantastisk knippe mennesker som må sies å være eksperter innen sine områder. Flere av dem kjenner du fra TV, mens andre blir nye, spennende bekjentskaper. Sammen med dem og hverandre skal vi utforske, oppdage, lære, dele – og la oss selv, vår bevissthet og vår indre kjærlighet få blomstre!

 

Alle arrangementer og måltider inntas på klosteret (om du ønsker å prøve ut andre spisesteder er du selvsagt velkommen til det).

Det blir også tid til å utforske middelalderbyen Tolfa, som ligger på en høyde bare 1 times kjøring fra både Roma og Toscana. Selve klosteret er nylig nennsomt og vakkert pusset opp, og fungerer i dag som kultursenter og kurs-/konferansested. Du får din egen enkle men vakre klostercelle, med varme på rommet og god seng. Du kan også velge å dele rom med en eller flere andre. Klosteret har plass til 35 personer, fordelt på ett-, to- og tre-manns klosterceller, i tillegg til én 6-mannscelle. Vi deler på 9 felles bad – også disse nyoppussede. 

I tillegg til våre fremragende bidragsytere, håper vi jo at du som deltager også ønsker å komme med dine erfaringer, kunnskaper og ressurser. Uken blir ikke helt den samme uten akkurat deg, og vi får det enda morsommere og mer interessant sammen når alle får være med  og bidra – hver på sin måte. Varmt og hjertelig velkommen skal du være.

Vi gleder oss stort til å dele denne opplevelsen med deg!

Byggingen av klosteret ble startet i 1621

De fleste tør ikke engang drømme om å gjøre det de drømmer om å gjøre...

Middelalderbyen Tolfa med slottsruinene på toppen

Området er kjent for sitt store antall halvville hester