ALTERNATIVUKEN I TOLFA

ALTERNATIVUKEN I TOLFA

16-22. mars 2020

Møt våre bidragsytere
Elisabeth Gimsøy

Elisabeths nære forhold til tilværelsens spirituelle aspekter – og hennes egne sjeldent sterke evner innen feltet – er et ganske så nytt element i livet hennes. Som så mange har opplevd, var det en livskrise som banet vei for en drastisk forandring, og dermed fikk nye kanaler og evner mulighet til å blomstre. 

Samiskættede Elisabeth er kjent fra TV, både som mye benyttet medium i Åndenes Makt, og ikke minst fra Jakten på den 6. sans, som hun vant i 2010. 

Ikke nok med det; året etter stakk hun like godt av med seieren i Psychic challenge International i Nederland – og kunne med det kalle seg "verdens mest klarsynte"! 

Det er med andre ord ikke med rent lite  stolthet vi har gleden av å ha med oss Elisabeth på reisen til Tolfa, der du på nært hold vil kunne få oppleve hennes evner personlig... 

Michael Winger

Healer, klarsynt, entreprenør, forfatter. Kall ham hva du vil – Michael er en mann med mange fasetter.

 

Antagelig kjenner du ham igjen fra TV-serier som Jakten på den 6. sans som han vant i 2011, (året etter Elisabeth Gimsøy!), Åndenes Makt, og ikke minst fra kinodokumentaren "Jeg ser deg" – som forøvrig også er tittelen på hans første bok. Michael har blitt kjent for sin spesialitet; å finne savnede mennesker. 

I Tolfa får du innsikt i hvordan du kan komme i kontakt med åndeverdenen, møte dine åndelige hjelpere og rense hus – slik du ser på Åndenes Makt.

Michael mener at dette er noe alle kan lære, og dette kurset passer både for deg som er helt fersk, og for deg som har erfaring fra tidligere.

Gled deg til å lære av en av våre aller fremste!

Dr. Audun Myskja

Audun Myskja er legeforfatter og 

musiker.

Dr. Myskja har arbeidet som spesialist i allmennmedisin, overlege og som førsteamanuensis. Han har tatt doktorgrad innen bruk av musikkterapi i behandling av demente, og har siden 2002 jobbet med pasienter som har Parkinsons sykdom. Han ble i 1998 tildelt Soria Moria-prisen for helseopplysnings-prosjektet «Den musiske medisin».

Han har også mottatt Den Norske Legeforenings Kvalitetspris.

I 1999 etablerte Dr. Myskja Senter for Livshjelp sammen med sin ektefelle Reidun Myskja som er alternativ-behandler. Senteret tilbyr både skolemedisin og alternativ behandling

Dr. Myskja har i mange år kjempet for aksept av alternative behandlings-former, særlig østlig tradisjonell medisin. "Brobyggerprisen" ble i 2009 tildelt ham av foreningen Fritt Helsevalg for sin «kunnskap og erfaringer fra konvensjonell medisin og komplementær/alternativ behandling».

 

Han har gått i lære hos healeren Bob Moore, og han har undervist i Bachs blomstermedisin ved Norsk Akademi for Naturmedisin

På klosteret i Tolfa vil Dr. Myskja dele generøst av sin visdom med deg.

Kim Forsell

Igor er arrangøren av Alternativuken i Tolfa.

 

Bakgrunnen for initiativet er et brennende engasjement for å vekke, utvide og utvikle menneskets bevissthet, gjennom terapi, coaching, veiledning og foredrag. 

Igor er utdannet tankefeltterapeut hos Mads Uldal, hypnoterapeut fra Skandinaviska Akademin för Hypnos och Hypnoterapi, og han har utdannelse innen NLP-coaching. 

Igor er også kunstmaler og -instruktør, og maler ofte under trance.

Mange har allerede stiftet bekjentskap med Igor gjennom hans utallige foredrag rundt i landet – og i utlandet. Temaene kretser som regel rundt livsmestring, motivasjon, indre utvikling og livsfilosofi, og i Tolfa vil han dele sine nyeste betraktninger med deg gjennom foredraget "Fra offerrolle til livsmester – din utvikling i 4 trinn".

Vanja Pavlasevic

Vanja har bakgrunn som sivilingeniør og adjunkt ved Linköpings Universitet. Men å beskrive Vanja med få ord, er umulig. Hun er nemlig også utdannet hypnoterapeut, og har i tillegg en sjeldent sterk begavelse som healer (med hender så varme at det nesten brenner på huden), klarsynt og åndelig medium. Evnene sine har hun fått hjelp til å få orden på ved Arthur Findlay College i London.

På klosteret i Tolfa vil Vanja dele sin historie og noen av sine opplevelser med deg, og lede an i flere spennende øvelser som kan vekke og utvikle dine evner til healing og klarsynthet. 

Som folk flest har også healere/klarsynte sine ulike vinklinger og fremgangsmåter i det de driver med. Vanja har funnet ut at det som fungerer best for hennes del, er å holde det så enkelt og lite mystisk som mulig, og å bruke ren og skjær kjærlighet som sitt viktigste arbeidsredskap. 

Den kraften kommer du til å merke...

Igor Meyer

Gå rolig og forsiktig når du er ute og går tur etter å ha snakket med Kim om temaet UFO/ET. Du kommer nemlig til å gå konstant med nesa i været og se etter fenomener på himmelen!

Dette er en mann som er grundig oppdatert på det meste som rører seg innen teamet UFO og utenomjordiske, og som ikke er fremmed for å ha nærkontakt av 3. grad med journalister, UFOloger og myndigheter rundt i verden. 

Kim kommer til Tolfa med siste nytt innen feltet – og hvilke nyheter!
 

For Kim er troverdighet og etterrettelighet viktig. Ikke minst når man engasjerer seg i et område som i så stor grad dessverre i mange tiår har vært preget av bløff, fantasi og desinformasjon.

Vi kan love deg at du kommer til å sitte igjen med et helt nytt bilde av hvilken tid og virkelighet vi med all sannsynlighet er på vei inn i.