Malekurs i Tolfa

Igor Meyer

Når Igor bestemmer seg for å starte på et nytt kapittel i livet, kan mye skje. De foregående – og de nåværende – kapitlene forteller om en mann med mange fasetter; han har bl.a. bakgrunn som spesialeffektsminkør i filmbransjen, foredragsholder, lederutvikler, business-coach, forfatter, NLP-coach, hypno-terapeut – og kunstmaler! 

De som har opplevd Igors malekurs, rapporterer om mye læring på kort tid. Ikke bare innen maleteknikk, men også når det gjelder livsfilosofi, livsmestring, tankens kraft, og viktigheten av å jobbe med temaer som selvbilde og overbevisninger.

Arbeidene hans er symbolbilder. Tilstander, verdier og følelser uttrykt ved landskap og himler. Det himmelske, sakrale lyset er et gjennomgangstema, og maleriene hans vekker tanker i oss om konflikten mellom frihet og ensomhet, balansen mellom ro og melankoli, og om naturens evige kjærlighet og skjønnhet. 

Gled deg til å skape dine mesterverk etter Igors demonstrasjoner (og han demonstrerer mye!), og under hans personlige veiledning!

Se flere av Igors arbeider HER!

Vanja Pavlasevic

Det er umulig å beskrive Vanja med få ord. Hun er utdannet sivilingeniør, og er adjunkt ved Universitetet i Linköping, der hun i mange år bl.a. har undervist i industri-design og produktutvikling. I denne sammenhengen har hun utviklet et undervisningsopplegg med croquis-tegning, som har vist seg å være så bra pedagogisk at selv de som aldri har tegnet før opplever stor fremgang i løpet av noen timer. (Croquis er tegning etter modell som hyppig endrer positur).

I klosteret i Tolfa er det din tur til å få ta del av dette. 

Men dette er bare en liten del av Vanjas hverdag. Hun er nemlig også utdannet hypnoterapeut, og har i tillegg en sjeldent sterk begavelse som healer, klarsynt og åndelig medium. 

Hvem vet hva som venter oss i det gamle fransiskanerklosteret..?

Vanja vil også fungere som ekstralærer under Igors malekurs.

Ellen Hegg

Ellen har nærmere 30 års erfaring som ​kursinstruktør innen kreative emner, og er en utrolig allsidig og dyktig kunstner!

Hun har stilt ut i Louvre Paris, Palermo Sicilia, Barcelona, Berlin, Milano og i New York – hvor hun forøvrig nylig mottok en pris for sine unike kaffe- og tusjbilder. Hun er nå invitert til å ha separatutstilling i New York i mai 2019. 

Ellen har vært heltidskunstner helt siden begynnelsen av 90-tallet, og har totalt hele 11 års utdannelse innen faget! 

Ellen har både atelier, kurssteder og boliger i Trondheim, Surnadal og Spania. Hun er stadig på farten i inn- og utland med både utstillinger og kurs, og utallige kunstglade mennesker har allerede opplevd å sprenge egne grenser under hennes veiledning. 

Ellens allsidighet, i kombinasjon med lang erfaring med både kunst og kursing, og i tillegg stor entusiasme og sprudlende glad energi, gjør at du bare kan glede deg..!

Eksempler på croquis: