Malekurs i Tolfa

Priser og betingelser

Prisen på hele arrangementet er NOK 13.900,- pr person.

Påmeldingsfrist:

 • 13. juni 2019. (Forlenget – ta kontakt).


Ved påmelding skal det betales et depositum på NOK 4.170,-.

Restbeløpet på 9.730,- må være på vår konto senest 4 uker før kursstart. Bare følg forfallsdato på fakturaene.
Faktura på depositumet sendes så snart påmeldingen er registrert. 

Inkludert i prisen:

 • Overnatting i nennsomt nyoppusset klostercelle (enkelt men vakkert!), 6 netter. Dobbeltrom tilgjengelig om man er to. Størrelsene på rommene varierer, prisen pr person er den samme.

 • Kontinental frokost x 6 (tir-søn)

 • Lunsj (f.eks. pasta) med Husets Vin x 5 (tir-lør)

 • 3-retters middag med Husets Vin x 6 (man-lør)

 • Malekurs med Ellen Hegg, 2 dager 

 • Malekurs med Igor Meyer, 2 dager

 • Croquis-kurs med Vanja Pavlasevic, 1/2 dag

 • Guidet tur i Tolfa, 1/2 dag

 • 2 foredrag ved Igor Meyer

 • Busstransport fra og til flyplassen i Roma, 50 minutter unna (det kjøres kun én tur hver vei, fra og til de flightene som flertallet kommer med. Du får oppdatert informasjon om dette, og om alternative måter å ta seg til og fra Tolfa på).

Det tas forbehold om endringer i kursinnholdet i tilfelle sykdom el.l. Dog skal ikke det nye innholdet oppleves som mindre/dårligere enn det annonserte.

Ikke inkludert i prisen:
Reisen til og fra Roma ​er ikke inkludert i prisen. Du må selv bestille og betale din flyreise. Det er trivelig og ikke minst praktisk at flest mulig kommer med samme fly. Dette kan deltagerne kommunisere sammen om på en lukket Facebookgruppe for alle som er påmeldt. Du får info om denne ved påmelding. 

Vær også oppmerksom på at du må ha egen reiseforsikring som dekker kostnadene dersom kurset mot all formodning skulle måtte avlyses pga omstendigheter man ikke rår over. Vi anbefaler også at du tegner forsikring som dekker dine kostnader dersom du skulle måtte avlyse din deltagelse senere enn fristene som det er opplyst om lenger ned på siden.

Utstyr som maling, lerreter, staffeli osv inngår ikke i prisen. Dette må du ha med deg. Anbefalt utstyrsliste finner du HER

OBS!
Andre betingelser:

 

Ansvarlig arrangør av kost & logi på Convento dei Cappuccini Tolfa er Igor Meyer. Han står selv for kursarrangementet samme sted. Han ansvarer ikke for reisene til og fra Roma fra opprinnelseslandet, da disse bestilles og organiseres av hver enkelt deltager.  

Vår avlysning

Prisene vi har fått fra Convento dei Cappuccini Tolfa (klosteret) betinger et minsteantall på 15 personer. Det betyr at vi er avhengige av minst 13 påmeldte (i tillegg til Vanja og Igor, Ellen blir kun to netter) innen fristen som klosteret har satt; 13. juni 2019. Dette regner vi naturligvis med å få til i god tid innen den tid, men om det skulle bli for få påmeldte, kan vi bli nødt til å avlyse arrangementet. Du vil da få tilbakebetalt hele din innbetaling innen 14 dager etter avlysningen. Eventuelle andre kostnader (flyreise, utstyrsinnkjøp ol) vil du da ikke få dekket fra oss. Sørg for å ha en god avbestillings-/reiseforsikring. Dersom vi bestemmer at arrangementet går som planlagt, og det er plass til flere deltagere, vil påmeldingsfristen utvides.

Din avbestilling

Om du skulle måtte avbestille din deltagelse, gjelder følgende betingelser:

 • Avbestiller du frem til 1. september, får du tilbake 100% av det du har betalt inn – også depositumet.

 • Avbestiller du i perioden mellom 2. september t.o.m. 29. september, får du tilbake det innbetalte beløpet minus depositumet. 

 • Avbestiller du senere enn 29. september, gis ingen refusjon.

 • Du står når som helst fritt til å overdra din plass på kurset til en annen myndig person, helt frem til kursstart. Bare gi oss beskjed om endringen.