top of page

Hva fokuserer du på?

Forestill deg at du har en veldig dårlig dag av en eller annen grunn. Det kan være på grunn av noe som har skjedd deg, sykdom, følelsesmessig, hva som helst. Du bare ligger der og reflekterer over hvor ille livet ditt er nå. Tusen tanker går gjennom hodet ditt. «Hvorfor meg? Hvor mye mer skal jeg tåle? Ingen forstår hvor ille dette føles. Dette vil aldri bli bedre. Hvordan vil fremtiden bli? Dette ødelegger alt". Og så videre... Da ringer telefonen. Det er den personen du elsker mest i livet ditt, som forteller deg at han eller hun er i stor fare, og du må skynde å redde ham/henne! Plutselig er de tankene du hadde angående din egen situasjon borte, fordi fokuset skiftet til det faktum at noen andre trengte deg - nå! Du hadde plutselig en sterk nok grunn til å endre følelsene dine. Hvis du har en fysisk eller følelsesmessig smerte akkurat nå - er du klar for et eksperiment? Finn en sak som du synes er viktig nok til å bidra til, eller kjempe for. Det kan være for noen av dine nærmeste, men det kan også være for noen langt unna. Ta det første skrittet. Ta kontakt. Hjelp på en eller annen måte. Jeg er ganske sikker på at du opplever at din fokus endres fra din egen dårlige situasjon, til hvor meningsfull din eksistens er for andre...


Aktuelle innlegg
Tidligere innlegg
Søk
Ingen tagger enda.
Følg meg
  • Facebook Basic Square
bottom of page