Malekurs i Tolfa

Takk for din påmelding! 

Vi gleder oss stort til å dele denne opplevelsen med deg! 

Hva nå?

For at arrangementet – og tiden frem til det – skal bli så bra som mulig, har jeg satt opp noen punkter her. Print gjerne ut denne siden til senere bruk, eller ta et screenshot. 

Dette må du huske på nå:

 

 • Du får tilsendt faktura på din oppgitte epostadresse på depositumet på NOK 4.170,-. Vær OBS på forfallsdatoen, 1 ukes frist. 

 • Du vil også motta en faktura på restbeløpet på NOK 9.730,- med forfall 4 uker før kursstart.

 • Meld fra snarest om du ønsker fakturaene tilsendt på annet vis enn på epost.

 • Husk å bestille flyreise i god tid. 

 • Vi anbefaler at du sørger for en god reiseforsikring/avbestillingsbeskyttelse, i tilfelle avlysninger av grunner man ikke rår over. Ta med Europeisk Helsetrygdkort dersom slik reiseforsikring ikke tegnes.

 • Sjekk at passet ditt er gyldig! 

 • Du vil få en invitasjon til en lukket Facebook-gruppe der alle påmeldte kan kommunisere, f.eks. vedr. flyreisene.

 • Vi gjentar avbestillingsreglene her: 

Ansvarlig arrangør av kost & logi på Convento dei Cappuccini Tolfa er Igor Meyer. Han står selv for kursarrangementet samme sted, sammen med medhjelpere. Han ansvarer ikke for reisene til og fra Roma fra opprinnelseslandet, da disse bestilles og organiseres av hver enkelt deltager.  

Vår avlysning

Prisene vi har fått fra Convento dei Cappuccini Tolfa (klosteret) betinger et minsteantall på 15 personer. Det betyr at vi er avhengige av minst 13 påmeldte (i tillegg til Vanja og Igor, Ellen blir kun to netter) innen fristen som klosteret har satt; 13. juni 2019. Dette regner vi naturligvis med å få til i god tid innen den tid, men om det skulle bli for få påmeldte, blir vi nødt til å avlyse arrangementet. Du vil da få tilbakebetalt hele din innbetaling innen 14 dager etter avlysningen. Eventuelle andre kostnader (flyreise, utstyrsinnkjøp ol) vil du da ikke få dekket fra oss. Sørg for å ha en god avbestillings-/reiseforsikring. 

Din avbestilling

Om du skulle måtte avbestille din deltagelse, gjelder følgende betingelser:

 • Avbestiller du frem til 1. september, får du tilbake 100% av det du har betalt inn – også depositumet.

 • Avbestiller du i perioden mellom 2. september t.o.m. 29. september, får du tilbake det innbetalte beløpet minus depositumet. 

 • Avbestiller du senere enn 29. september, gis ingen refusjon.

 • Du står når som helst fritt til å overdra din plass på kurset til en annen myndig person, helt frem til kursstart. Bare gi oss beskjed om endringen.

Som du forstår, så må jeg 13. juni gjøre en vurdering om jeg har såpass mange påmeldte at jeg kan ta sjansen på å bekrefte arrangementet overfor klosteret. Alle har jo muligheten til å avbestille ganske nært opptil kursstart og få alle innbetalinger refundert. For å vurdere risikoen, håper jeg det er ok for deg at vi har en åpen dialog om sannsynligheten for at du står ved din påmelding, selv om dette ikke gir deg større forpliktelser. 

Dersom jeg bestemmer at arrangementet går som planlagt den ved fristdatoen, og det er plass til flere deltagere, vil påmeldingsfristen utvides.

Velkommen til en magisk uke i vakre, sjelfulle Convento di Cappuccini Tolfa!

De beste hilsener fra Igor Meyer.