top of page

Foredrag

Foredragene kan tilpasses ethvert behov, både tidsmessig og innholdsmessig.
FÅ MER LIV OG GLEDE UT AV DAGENE

 

Det triste med livet er ikke at det slutter så fort, men at vi venter så lenge med å begynne å leve det...

 

Uansett hva "mer liv og glede" måtte bety for din del; etter dette motiverende foredraget vil du føle at

du har fått en ny giv, at du har antent gnisten som får ting til å skje! 

 

Motivasjon er én ting, noe annet er det å sette det hele ut i livet og skape endringer som varer... Her får du både den deilige begeistringsfølelsen der og da, og du får med deg konkrete verktøy du kan bruke videre – en "oppskrift" for din suksess.

Et populært foredrag som har endret mange liv!

SERVICE – EN HJERTESAK

 

Vil du ha en triveligere hverdag med flere fornøyde og lojale kunder – og økt salg? Opplev en helt ny måte å tenke service på!

 

De færreste av kundene dine ønsker å bli "kundebehandlet". De ønsker å oppleve et ekte menneske som bryr seg om dem, ser dem og lytter til dem. Kunden blir ikke lojal til deg eller bedriften før de føler en emosjonell tilknytning. Og da skaffer kunden deg flere kunder... 

​Her får du blant mye annet innsikt i den nye forskningen som gir uttrykket "å jobbe med hjertet" et nytt og konkret innhold. Det viser seg nemlig at hjertet ikke bare er en blodpumpe, men et kommunikasjonsorgan! Lyst til å lære å bruke det effektivt..?

EN LYKKE KOMMER SJELDEN ALENE

 

Det er én ting alle mennesker på kloden har felles; vi ønsker å være lykkelige! Nordmenn er blant verdens lykkeligste mennesker (ifølge Forbes) - og dermed er Norge kanskje også et av de landene i verden det er vondest å være ulykkelig i..?

 

​Hva skal til for å oppleve lykkefølelse så ofte som mulig? Mye kan tyde på at noe av hemmeligheten ligger i balansen mellom takknemlighet for det vi har, og drømmer og mål for en enda bedre fremtid. Hvordan finne balansen? Disse spørsmålene – og mange andre – vil du få svar på i løpet av dette foredraget, som tar utgangspunkt i moderne lykkeforskning.

Og husk; lykkelige medarbeidere er lønnsomt..!

SKJØNNHETENS HEMMELIGHETER 
– FILOSOFI OG VITENSKAP
  

Bli med på en fascinerende reise inn i skjønnhetens verden. Hva er egentlig skjønnhet? Kan det virkelig være den samme "essensen" som gjør både en hest og en kvinne vakker? Med utgangspunkt i de gamle filosofer og mystikere i oldtiden og deres tanker om skjønnhet, tar vi for oss ulike teorier. Hva er det egentlig som skjer i hjernen når vi opplever skjønnhet, og hvordan kan vi utvikle vår egen evne til å oppleve skjønnhet rundt oss? Kan skjønnhet måles, eller er det kun snakk om "øyet som ser"?

Et spennende foredrag med litt mystisk stemning, mange overraskelser – og høy gåsehudfaktor!

bottom of page