top of page

Referanser

Fra oppdragsgivere

Igor Meyer är en mycket inspirerande och duktig föreläsare!

Vi har anlitat honom på Linköpings Universitet, Sverige hösten 2015 där han föreläste för våra civilingenjörsstudenter på ett mycket föredömligt sätt. 


Vi ville ge våra studenter (på programmet för design och produktutveckling) nya infallsvinklar och funderingar kring estetik inför sitt arbete i en produktutvecklingskurs på avancerad nivå. Därför engagerade vi Igor Meyer som kom och höll sitt föredrag "Skönhetens Hemligheter - Filosofi och Vetenskap”. 
Det var riktigt lyckat! Vi blev alla mycket fascinerade och inspirerade både av det han berättade men inte minst på grund av det engagerande och proffsiga framförandet och det genuina intresse och passion han visade för ämnet. Det var givande med ett möte mellan olika professioner och Igor var ett bra exempel på ett cross-over lärande med allt vad det innebär. Lärande handlar inte enbart om teorier, utan snarare om möten med andra som inspirerar och delar med sig av sina erfarenheter... Flera studenter ville växla några ord med Igor efteråt och uttryckte spontant att de tyckte det var mycket givande och att han måste komma igen framöver så att andra studenter kan få ta del av av detta. 
Åter igen tack!

 

                                                                                                                   – Vanja Pavlasevic, Linköpings Universitet

 

Igor lærte en forsamling på over 300 mennesker i Narvik de 9 trinn til suksess, gjennom foredraget "Led deg selv til suksess". Vi var litt spent i forkant om tema ville treffe det “brede lag” av ansatte i bedrifter i Narvikregionen (5 kommuner), men det gjorde det så absolutt – her er det positive tilbakemeldinger fra alt fra vaktmester til direktører. Takker for en strålende kickoff i Narvik!

   

                                                                                                   – Hilde M. Normark, Narvikregionen Næringsforening

 

 

Igor er til nå den mest populære foredragsholderen vi har ved Makeup Artist Skolen, med bare gjennomgående 6`ere på alle evalueringene.

 

                                                                                                                         – Linda Røhmen, Makeup Artist Skolen AS

Som foredragsholder er Igor en av de mest allsidige og kreative vi har jobbet med.

Igors innlegg som konferansier er så hysterisk morsomme, men samtidig så balanserte at ingen føler seg støtt i det de ramler av stolen. Han er en menneskekjenner som hele tiden har nær kontakt med publikum, og er alltid på pletten med en god kommentar som syr det hele sammen på en flott måte.

 

                                                                                           – Steffen Martinsen, Education Manager i l'Oréal Professionel

Mitt første møte med Igor Meyer var gjennom et fellesarrangement med konsernet – et spennende foredrag om hvordan man leder seg selv til suksess. Igor har en svært inspirerende personlighet, og foredraget fikk meg til å tenke grundig over livet mitt. Da vi i forbindelse med at avdelingen hos meg strevde litt og hadde behov for ”input” for å komme videre, kom jeg til å tenke på Igor Meyer igjen – og det var et lykketreff! Igor skreddersydde et opplegg for oss (prosjektet "Videre") som innebar flere fellesmøter og enesamtaler. Han ga oss oppgaver både enkeltvis og for gruppen – og ga oss samtidig et verktøy vi kan jobbe videre med etter at prosjektet med Igor er avsluttet. Idet prosjektet startet målte vi trivselsfaktoren i avdelingen – den var sånn ”halvgod”. Vi satte oss et mål og var enige om å måle trivselsfaktoren igjen en måned senere. Vi nådde ikke helt målet, men det var heller ikke veldig langt unna – altså er vi på god vei! Kontakten med Igor og prosjektet som sådan har vært en suksess, hele avdelingen forteller at de nå føler et større samhold, samarbeider bedre og har det generelt bedre på jobben. Ved hjelp av Igor har vi altså greid å snu mistrivsel til trivsel – det står det respekt av! Igor Meyer har en unik egenskap – han greier å engasjere alle typer mennesker og møter alle med respekt – det er en viktig suksessfaktor. Jeg heier på Igor og kan varmt anbefale ham videre!  
                                                 

                                                                                    – Kjersti Kvitberg Evjenth, Jernbanepersonalets Bank og Forsikring

 

Vi i Consept La Femme ønsket oss et mentalt påfyll, og engasjerte derfor Igor Meyer! Vi fikk virkelig valuta for pengene!! Igor tok oss med på en reise i mulighetenes verden. Han motiverer, inkluderer og fascinerer publikum på en utrolig måte, og gir oss troen på at alt er mulig!

Consept La Femme kan anbefale Igor Meyer på det varmeste!

 

                                                                                                                       – Kari Øigarden Refsdal, Consept La Femme

 

Vi inviterte kundeklubben til et fascinerende foredrag med Igor; "Skjønnhetens Hemmeligheter– filosofi og vitenskap". Vi har fått så mange positive tilbakemeldinger, han er bare helt fantastisk! Tusen takk for at du ville dele dette med oss, Igor! Igor er en utrolig dyktig foredragsholder, og ikke minst en utrolig dyktig motivator. Hver eneste av oss som var der gikk ut med en aha-opplevelse. Han tok for seg store, interessante spørsmål, og vi kan love at det var utrolig fascinerende å høre på. Vi ble nok alle sugd inn i denne fascinerende verden av hva vi ”mener” er skjønnhet. Ingen sa et pip under hele foredraget – bortsett fra noen "wow", ”å herregud” og noen sukk innimellom... Vi var ganske så oppslukte alle sammen. Jeg anbefaler på det sterkeste å gå på hans foredrag om du har muligheten! Og igjen, tusen takk for et opplysende og inspirerende foredrag, Igor Meyer!

 

                                                                                                                                              – Vibeke Holte, Modern Design

Vi har igjen hatt gleden av å ha Igor Meyer på fellessamling hos oss. I en herlig blanding av sjarm, entusiasme og ikke minst inngående fagkunnskap på svært høyt nivå deler han raust fra sitt repertoar.

 

Miksen av fag, en egen evne til å skape begeistring og ikke minst hans tilnærming til mellommenneskelige forhold er helt unik, og spesielt tilpasset forsamlingen som hører på.

 

Vi har også denne gang hatt stort utbytte av Igor som foredragsholder, og kommer definitivt til å bruke ham igjen. Beste karakter fra alle oss nok engang!

 

– Kristin B Davidsen, Ramsvik og Ramm Frisører

 

 

Igor Meyer er en fantastisk inspirerende og underholdende foredragsholder! På vårt kurs fikk han topp score av absolutt alle deltakerne. Han kombinerte det utrolig morsomme med alvor på en varm og god måte. Vi vil gjerne bruke ham igjen!

 

                                                                                                                                – Helen Oulie, Norges Frisørmesterforbund

 

I dag har vi hatt besøk av Igor Meyer... IGJEN! Andre gang for årets kull, fordi vi har funnet ut at han er unik på å motivere og sammensveise, samt å skape en positiv atmosfære på arbeidsplassen/skolen. Takk skal du ha Igor, vi ringer deg igjen til høsten!

 

                                                                                              – Siw Follnes, Rektor ved Sørlandets Hudpleiefagskole

Vil takke deg for en utrolig opplevelse! :) Du var bare helt fantastisk, og utrolig dyktig i det du gjør! Du rørte meg virkelig mye og ga meg noe å tenke på! :) Har hatt noen kjempe fine dager etter foredraget for jeg har tenkt mye på de tingene du sa, og omstilt hjernen min til å tenke at alt ordner seg. Hvor viktig det er å tenke positivt! Er virkelig glad og takknemlig for at jeg fikk være med på foredraget og lære så mye. Imponerende, og jeg kommer aldri til å glemme deg!

 

 

Ville gjerne si, på vegne av alle de ansatte, at dette satte fart på noen mentale prosesser!!! Vi har nå limt opp øvelsen på bakrommet og skal gjennomføre denne.Alle satt igjen med personlige a-ha opplevelser. :) Likte spesielt godt at du tok tak i dette med at det er greit å ha store drømmer, men at man må ta tak i seg selv for at NOE faktisk skal hende. At du i tillegg delte masse av personlige opplevelser og historier gjorde nok også at de fleste så at dette kan jeg også gjøre! Takk for bra opplegg!

 

 

Tusen takk!! Jeg ble super inspirert av deg. Et virkelig løft i hverdagen og en masse aha-opplevelser:D I can do everything, if i put my mind to it! :)

 

 

Foredraget var utrolig inspirerende, tankevekkende og interessant. Syntes det var utrolig imponerende at noen kan snakke i ett, en hel dag uten at det blir kjedelig å høre på.

 

 

Tårene trilla da jeg gikk ut etterpå. Var helt satt ut. Men på en positiv måte. Og jeg tenkte at den ene timen med deg gjorde mer med meg enn alle timene jeg har hatt hos psykolog. Så, igjen, tusen takk!!

 

 

Foredraget var helt fantastisk. Vi lurte nok alle på hvordan du skulle kunne stå og prate i syv timer og hvordan vi skulle klare å følge med, men med en gang du kom inn i rommet tok du oss med storm! Foredraget var over all forventning, du snakket slik at man kunne se ting på en annen måte enn slik man har gjort tidligere og selvtilliten ble virkelig styrket. Alle de små målene jeg har satt meg de første dagene har jeg nådd, så nå er det bare å fortsette!

 

 

Tusen takk for flott foredrag (as always!) på lørdag!Du motiverer meg!!!

 

 

[…] …og for en mentor :)) inspirasjonsfaktor til tusen!

 

 

Igor er et fantastisk menneske! Han hadde forelesning på Makeupartistskolen i vår og makan til mann skal man lete lenge etter! Han har mye klokt å si om veldig mye.

 

 

Igor R U L E S=) Takk for mange visdomsord fra skolen!

 

 

Jeg er helt målløs etter å ha hørt på deg. Du er virkelig en inspirasjonskilde. Den beste foredragsholderen jeg har opplevd!

 

 

Jeg må bare si at du var helt fantastisk, og jeg har nå begynt med 21 dagers testen for å forbedre selvbildet.

 

 

Jeg vil takke deg utrolig mye for en fantastisk forelesning på skolen på lørdag. Du har gitt meg troen på at jeg må følge min drøm.Det var veldig sant det du sa, om drømmetyvene som gjør at du kan miste litt av troen på at alt er mulig. Jeg har i alle år levd etter andres forventninger og har aldri turt å følge min oppriktige drøm. Når jeg har svevd høyt og fortalt hva jeg ønsker å gjøre til familie og venner, har de fort klart å få meg ned på bakken igjen. Gang på gang. Men ikke denne gangen! Nå skal jeg ikke nøye meg med å gå halve veien. Jeg skal gjøre alt som står i min makt og i mine tanker på å klatre meg til topps i yrket. Det er nemlig min store drøm. Og denne gangen har jeg faktisk troen på meg selv, ingen skal fortelle meg annet. Tusen tusen takk for at du åpnet døren til troen på meg selv, Igor.

 

 

Ville bare si tusen takk for foredraget på skolen i dag. Det var veldig moro og lærerikt! Den siste delen traff meg veldig hardt. Jeg har vært deprimert i to år, og jeg har vært veldig flink til å tenke negativt. Men du fikk meg til å se helt annerledes på ting. Og jeg har aldri hørt en så inspirerende, motiverende og givende "tale" før.

 

 

YOU are an inspiration...i think your work is GENIUS. Its easy to look for inspiration 'outside', you are IT here for me.

 

 

Jeg tror mer og mer på tankenes kraft, da alt jeg har tenkt på i år har gått i oppfyllelse! Før trodde jeg bare det var flaks, men nå tror jeg faktisk at dette er noe jeg kan styre. Jeg mottar info om ditt nye kurs med stooooor takk!!!:) Du er fantastisk!

 

 

Jeg ville bare fortelle deg noe som har hendt med meg. Når jeg skulle flytte innover til Oslo for å utdanne meg til makeup artist tullet mamma med at det hadde vært moro å fått jobb på Operaen. Noe som jeg ikke så på som mulig en gang. Vel, nå har jeg jobbet der som ekstrahjelp på Nøtteknekkeren fra 1. desember til nå. I tillegg har jeg fått en deltidsstilling på Visage fra januar :) Du inspirerte meg veldig når du holdt foredraget ditt på Makeup Artist Skolen! Takk skal du ha!

 

 

Vil bare si tusen takk for et fantastisk foredrag på skolen i Oslo for 4 år siden. Jeg husker du fortalte at vi må si det vi vil ut til universet også kan det skje! Jeg fortalte ei venninne dette i julen for noen år siden og vi prøvde det begge to. Jeg sa høyt at jeg når jeg kom tilbake til London etter juleferien ville jeg møte drømmemannen, forelske meg, bli i boende med han i London og forlove meg. Selvom vi lo litt av det etter å ha ropt det ut til universet, må det ha gjort underverker, fordi dagen etter jeg kom tilbake til London den 13 Jan 2011 møtte jeg mannen jeg i dag er forlovet med... Det var kjærlighet ved første blikk, etter vi møttes på Starbucks hadde vi en veldig romantisk 2 timers date og jeg bare visste at dette var mannen for meg. Noen mnd senere flyttet vi sammen og i dag er litt over 2 år senere planlegger vi bryllup i Paris. Dette er min lillle lykkehistorie. Tusen takk for det du sa i foredraget! Det var min motivasjon.

 

 

Du gå meg skikkelig kikk!!! Nå selger jeg båten, kvitter meg med hus og gubbe! Er deg evig takknemelig! Ting skjer... hadde tenkt til å vente... gjorde ikke det og det var bra!!!

 

 

Fra deltagere

bottom of page