top of page
Igor Meyer

 

Igor har i hele sitt voksne liv vært glødende opptatt av personlig utvikling og motivasjon. Siden 2000 har hverdagen hans i stor grad handlet om kurs og foredrag, business coaching en til en, og leder- og organisasjonsutvikling.

 

Som foredragsholder og motivator henter Igor inspirasjon fra mange ulike hold. Han har gjort det til en vane å spørre spesiellt suksessrike mennesker hva som har vært nøkkelen til deres suksess, og han har fått muligheten til selv å praktisere de prinsippene som har gjort hans mentorer til de menneskene de er i dag. I tillegg til inspirasjon fra andre, bruker han også sin egen livserfaring og sin egen livsfilosofi som basis for sine foredrag, som forøvrig er sjenerøst krydret med humor...

 

Hovedbudskapet Igor ønsker å nå ut med, er at du og jeg sitter inne med et enormt potensial som vi kan få utnyttet maksimalt gjennom å lære hvordan. 

 

Han mener at det triste med livet er ikke at det tar for fort slutt, men at vi venter så lenge med å begynne å leve det. Vi kan alle få til det vi ønsker oss i livet, så sant vi vet hva vi ønsker, har en plan på hvordan man kan komme dit, og så lenge vi er villige til å lære å endre våre tanker og følelser og ta action! I denne prosessen mener han at det er avgjørende å innse at vi er selv ansvarlige for vårt eget liv, at vi lar fortiden få fred, og lever i nuet med tanke på hva vi ønsker oss av fremtiden. 

 

– Mulighetene ligger rett foran nesen på oss hele tiden. Kunsten er å åpne opp og forstå at mulighetene snakker til deg! Det er så mange som holder seg selv utenfor "det gode selskap", og har slått seg til ro med "jaja, dette får vel være bra nok". Greit nok det, men idet livets uunngåelige forandringer dukker opp, vil disse menneskene straks klage over hvor urettferdig og vanskelig alt blir. De som derimot har ambisjoner om noe mer og som har satt seg konkrete mål, vil straks begynne å lete etter mulighetene forandringene bringer med seg. Du er der du er i dag utelukkende på grunn av forandringer.

 

– Mål og ambisjoner i livet er én ting, men det er viktig også å være tilstede i øyeblikket, mener Igor.

 

– Øyeblikket er alt vi har, fortiden er over og fremtiden har ennå ikke vært. Alt for ofte tenker vi at "alt var bedre før" eller "jeg blir nok lykkelig en gang, bare det og det skjer". Noen lever halve livet med en tanke om at "skal jeg noen gang kunne bli lykkelig, må folk jaggu skjerpe seg!" Men lykken er her og nå! Den ligger i de små øyeblikkene i hverdagen, og vi må stoppe opp og åpne oss for å legge merke til dem, sier han.

 

Og hvorfor vente med å være glad og takknemlig?

 

– Etter store tragedier, sykdommer og traumer i livet hører vi gjerne folk fortelle at det de har vært igjennom har gitt dem et nytt syn på livet. De snakker om hvor heldige de er som lever, at de heretter virkelig skal forsyne seg av livet og "leve hver dag som om den var den siste" og så videre. Og det er fantastisk at disse menneskene har klart å finne en positiv styrke i det vonde som har hendt dem. Men hvorfor skal vi vente til katastrofen rammer? I dag kan du velge å ha dette synet på livet. I dag kan du velge å føle takknemlighet. I dag kan du velge å gripe de mulighetene tilværelsen serverer deg.

 

Hvor lenge har du tenkt å holde gleden på vent..?​​​​​​​​​​

 

 

Igor på scenen som konferansier – og oppunder taket..! 

LA OSS TA EN PRAT!

På denne websiden får du et visst inntrykk av hva jeg står for, og hva jeg kan bidra med. Likevel; ingenting slår et møte mellom to levende mennesker!  Gjennom en samtale kan vi komme frem til løsninger som passer ditt behov best. Kanskje vi kan gi hverandre noen nye tanker og idéer å spinne videre på..? Ta kontakt for en avtale! 

   

– Igor.

bottom of page